HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.03.19. 11:35 ejfelikialtas

Újabb Izrael elleni kirohanás a magyar médiákban

Kedves Barátaink,

 

újabb Izrael elleni kirohanás a magyar médiákban. A kérdés az, hogy minket, keresztényeket mennyire lehet ezzel megtéveszteni? Mint több szakértő elmondta, hogy engedély nélkül egyetlen gép sem tudna egészen az ország közepéig beszállni, ha ez nincs ellőre leegyeztetve. Hogyan lehet, hogy véletlen pont abban a pillanatban amikor a gépek fényképezőgépek közelségébe kerülnek, azonnal vannak fotósok, azok azonnal lefényképezik, a pont keze ügyükben levő géppel, és már azonnal ki is került a médiákba, hogy azok a zsidók….

Legyen fületek hallásra, és szívetek az igazságra! Ne üljetek fel semmilyen szóbeszéd és média manipulációknak.

Sokak érdeke, hogy az országot olyan irányba tereljék, amely e szeretett Isten népe ellen hangolnak.

Álljon itt alant néhány hír anyag:

Az izraeli gépek berepülése földi akcióval lehetett összekötve

Szakértők szerint volt leszállási engedélye annak a két izraeli vadászgépnek, amelyek tegnap közelítették meg a Ferihegyi repteret. A gépek végül is nem szálltak le, vélhetően azért mert így Budapest fölé tudtak kerülni. Feltételezések szerint a gépek Budapest felett hajtottak végre kémfeladatokat.

Ezek a gépek mindig párosával járnak, mert csak így képesek arra, hogy bemérjenek sugárzó tárgyakat például mobiltelefonokat, számítógépeket, vagy nyomkövetőket. Az egész eset körülményei szakértők szerint egyértelműen a Moszad, az izraeli titkosszolgálat akciójára utalnak. Nem kizárt, hogy feladatuk egy éppen Magyarországon tartózkodó konkrét személy megtalálása, vagy egy konkrét beszélgetést lehallgatása volt. Feltételezhető, hogy az izraeli titkosszolgálat számára érdekes személy vagy személyek tartózkodtak Magyarországon, akiről nem tudták hol tartózkodnak. A gépek meghatározták tartózkodási helyüket és a földi egységek így azonosíthatták őket. E szerint az elmélet szerint a gépek berepülése párosult egy földi akcióval is, amiről természetesen nem szereztünk eddig tudomást.

Ha valóban az izraeli titkosszolgálat, a Moszad egyik akciója zajlott Budapesten, akkor kevés az esély arra, hogy bármi is kiderüljön, ugyanis az ilyen akciókról legfeljebb az adott ország polgári titkosszolgálatait értesítik. Így a közel-keleti állam magyarországi nagykövete, Aliza Bin-Noun is nyugodt szívvel nyilatkozhatta, hogy nem kémrepülők jártak szerdán Ferihegyen, a két izraeli gép egy szokásos rutinfeladatot látott el, korábban is történt már ilyen. Az izraeli légierő gépei a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól kaptak engedélyt a szokásos rutinfeladat végrehajtására. A gyakorlatnak megfelelően a magyar Külügyminisztériumot is bevonták a folyamatba, így kaphattak diplomáciai engedélyt. A rutingyakorlatban Budapest mellett a bolgár Várna is szerepelt - tette hozzá.

A Magyar Nemzet értesülése szerint az izraeli légi- és űrerők (angol rövidítéssel IASF, héberül: Zroa Haávir Vehahalal) két, első ránézésre civil küllemű felderítőgépe repült át tegnap Magyarország fölött. Kétszer megközelítették a ferihegyi nemzetközi repülőtér leszállópályáját Vecsés irányából, majd leszállás nélkül távoztak

A Magyar Nemzet európai légi irányítási forrásokból úgy tudja, hogy a repülési tervekben 4X679 és 4X676 izraeli polgári lajstromjelek és Israeli Air Force 005 és 006 hívójelek szerepeltek, valamint a „védett járat” megjelölés.

Izraeli repülők: tesztrepülés? 

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint tesztrepülést tarthattak az izraeli repülők a magyar légtérben, és nem kémfeladatot hajtottak végre; az MTI-nek csütörtökön nyilatkozó szakértő szerint erre abból lehet következtetni, hogy a gépek kis magasságban és nappal közelítették meg a Ferihegyi repülőteret.

A berepülés célja a gépek technikai tesztje lehetett - mondta a szakértő - például a hatótávolságuk kipróbálása. Ferihegyet pedig azért közelítették meg, mert - mivel szerinte tesztrepülésről lehetett szó - baj esetén a kényszerleszállást gond nélkül végrehajthatták volna. Úgy fogalmazott, hogy "tesztrepülést Izrael csak baráti országok irányában" tud végrehajtani.

A Magyar Nemzet csütörtöki száma szerint az izraeli légi- és űrerők két gépe szerdán kétszer megközelítette a Ferihegyi repülőtér leszállópályáját Vecsés irányából, majd leszállás nélkül távozott.

Az izraeli nagykövet azt mondta az MTI-nek, hogy nem kémrepülők jártak szerdán Ferihegyen, a két izraeli gép egy szokásos rutinfeladatot látott el, korábban is történt már ilyen. Aliza Bin-Noun hozzátette: az izraeli légierő gépei a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól kaptak engedélyt a szokásos rutinfeladat végrehajtására. A gyakorlatnak megfelelően a magyar Külügyminisztériumot is bevonták a folyamatba - hangsúlyozta.

A rutingyakorlatban Budapest mellett a bulgáriai Várna is szerepelt - tette hozzá.

Ha Izrael valóban kémkedni szeretett volna, már rég megtette volna, mivel az izraeli légitársaság naponta közlekedtet járatot Tel-Aviv és Budapest között - mondta Georg Spöttle.

A Magyar Nemzet csütörtöki számában megjelent fénykép alapján Georg Spöttle szerint a repülők nem kémgépek, hanem harcászati feladatokra (például csapatmozgások és idegen gépek légtérben való jelenlétének figyelésére, célok megjelölésére)fejlesztették ki őket. Ha valóban kémkedésről lenne szó, azt inkább a U2-típusú kémgépek hajtják végre, lényegesen nagyobb magasságból - tette hozzá.

 

U2 tipusu harci kémrepülő

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ejfelikialtas.blog.hu/api/trackback/id/tr61851934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haloperidol 2010.03.21. 00:02:07

Mit hoztak az izraleli kémrepülők Magyarországra? Na mit hoztak?
??
+4%-o a Jobbiknak!!

:DDDD LOL, ROTFL, LMAO, van még valami hasonló rövidítés vayg emotikon??

(c) Bödőcs Tibor 2010.03.19.
süti beállítások módosítása