HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.03.21. 12:31 ejfelikialtas

Tisztelt Olvasó!

Köszönöm, hogy vette a fáradságot és bátorságot és bejelentkezett a honlapunkon, sőt még írt is nekünk!

Megjegyzését nem tudom eldönteni, hogy ez pozitív vagy negatív hozzáállás-e a zsidósághoz.

 

Ön azt írja, Na, na mit hozott nekünk?

 

Én erre a kérdésre visszakérdezek?

Miért hozzánk csak azok jöhetnek, akik hoznak valamit? De egészen biztos vagyok, hogy megfizették a légtérbe való belépés minden jogi előírását és az azzal járó akár anyagi, akár diplomáciai vonatkozásait.

Ha ezért az egyik pártnak 4% -al emelkedett a népszerűsége, akkor talán már meg is válaszolta, hogy kiknek áll érdekében a hamis hírek és a nép megtévesztésének manipulációja.

Ugye, Ön sem hiszi, hogy a zsidóság rá van szorulva a magyar segítségre? Rá lenne szorulva arra, hogy itt a választásokat bármilyen irányba befolyásolja? Ennek sokkal rejtettebb és burkoltabb módszerei működnek a szárazföldön, ahhoz nem kellenek ilyen látványos manőverek!

 

Inkább hiszem, hogy erre a magyar hadsereg tudtával, talán még a mieink kiképzését is szolgálta.

Hogy NEM ENGEDÉLY NÉLKÜL Jöttek – az több, mint ezerszázalékos. Meg van az ő bajuk az arab szomszédjaival nincs szükség újabb 4ezer km-re levő amúgy is jelentős számú antiszemita nép ellenséges érzületeinek fokozására.

 

Viszont most Ön is azzal foglalkozik és még sokan mások, mit tettek a zsidók és nem a magunk saját bajainkkal. Éppen a magyar „illetékesek” szórják a hamut a szemünkbe, hogy a portól ne a valóságot lássuk, hanem azt a 2 gépet, melyet már sokan, sok helyről igazolták, hogy legális volt a belépésük. De vajon legálisan jutottak hozzá a fotósok ehhez a fotókhoz? Hm?! Ugye Ön nem olyan naiv?

 

De saját magunk életéből hagy mondjak néhány csak 2 esetet ezekről a „gaz” zsidókról. A szentendrei óvoda egyik kisgyermeke váratlan megbetegedett, súlyos, a rák egyik fajtája támadta meg ennek a 4 éves gyermeknek a szemét. A szülők Erdélyből kerültek Magyarországra. Mint ilyenkor természetes, mindent megtettek a gyermekük szeme világa, azután élete megmentéséért. Megtudták, hogy az egész világon egyedül a zsidók tudják gyógyítani.  Felkerestek engem ezzel a gondjukkal. Fizetni nem tudnak. Pénzük az útra nincs. Felvettük az illetékes orvosokkal a kapcsolatot. Az utat mi fizettük. A kórház és az orvos TELJES költségeit pedig azok a „gaz magyar légtérbe betolakodó” zsidók. A gyermek egészséges és él. – Utánajárható és kinyomozható.

 

Egy másik esetem a rengetegből – ezeket azért mondom el, mert tanúim és bizonyítékaim vannak: a másik - Buffo Rigó Sándor a 100 tagú cigányzenekar prímása, sokszoros érdemes, Kossuth díjas, hat nyelven beszélő, az ország kiválóságának a fia, hirtelen elájult eszméletlen lett, kihívták a mentőket, akik őbenne egy részeg cigányt láttak. – Nem volt részeg! Pajzsmirizs működési rendellensége volt. Az eszméletlen fiatalembert egy székre ültették, amelyből kiesett. Nyakcsigolyatörést szenvedett a magyar kórházban. Nem vették észre az őt kezelő orvosok, ennek következtében négytagi bénulást szenvedett!

 

Hosszú de öt is Izraelbe kellett vinni. Az EL AL légitársaság ingyen (Malév nem vállalta) kiszerelte a gép első sor üléseit, hogy feltudják vinni a gépre ezt a fiatalembert, a tolókocsit a gép biztonsági emberi kézben vitték fel. A repülőtéren a kórház mentőautóval várta és két hónapi kezelés után megindultak nála a bénaság megszűnésének tünetei, az a még Magyarországon elkapott fertőzés: egy húsevő baktérium megtámadott szervezetet megtisztították. Mindezt ingyen, senki se tud róla, nem kiabáltuk nem hírvertük, nem, szép csendben csak tette a zsidó a dolgát, emberbaráti szeretetből.

Ön nem szereti a zsidókat?

 

Nem kell szeretni őket, de legyen igazságos! HOZZÁJUK is! Velük szemben is!

Ha nem tudja meg tenni, akkor sajnos Ön manipulált ember, sajnos Ön nem értette meg, amit kértem a hívő embertársaimtól, Legyen fülük a hallásra, ne a zajt ne a hamis híreket halljuk meg! Ne engedje, hogy port hintsenek az Ön szemébe.

 

És imádkozom azért, hogy Isten, Ábrahám, Jákób és Izsák Istene áldja meg Önt és adjon Önnek békességet, az Ő szeretet zsidó fiának, Jézus Krisztusnak békessége, amelyet csak Ő tud adni, töltse be az Ön szívét!

 

Nagy Erzsébet


 

Megígérem, hogy felteszem a honlapunkra Buffo Rigó Sándor fiával készült beszélgetésünket. (Sajnos ő nem tudott teljesen meggyógyulni, mert Magyarországon nem volt utókezelésre pénzük, tolókocsiban, de él, tolókocsival, de azzal jár!) És életben maradt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ejfelikialtas.blog.hu/api/trackback/id/tr411856423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása